lasarga ajualcoitel

I Mostra d’art compromés de Cocentaina

La Mostra d'Art Compromés està organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cocentaina juntament amb els Artistes Locals i l'Associació SOLC.

art-compromesEl Col·lectiu d’Art Local de Cocentaina ens convida a la inauguració de la I Mostra Internacional d’Art Compromés que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina juntament amb els Artistes Locals i l’Associació SOLC.

Una exposició  que pretén promocionar l’art de les nostres comarques i el poble de Cocentaina a més de promocionar i fomentar les arts plàstiques; recolzar i desenvolupar l’art contemporani realitzat a Cocentaina; estimular la creació artística a tots els nivells i difondre la producció artística dels creadors de Cocentaina i comarques.

A més, aquesta mostra d’art conta amb la participació de l’Associació SOLC i tindrà un caire benèfic per a l’Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer.

La inauguració de la Mostra serà el divendres vinent, 18 de desembre a les 20:30 h a la Sala d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina

L’exposició i venda es podrà visitar del 18 de desembre de 2015 al 30 de gener de 2016.


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *