foradia subscriutegrat

I Mostra d’art compromés de Cocentaina

La Mostra d'Art Compromés està organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cocentaina juntament amb els Artistes Locals i l'Associació SOLC.

art-compromesEl Col·lectiu d’Art Local de Cocentaina ens convida a la inauguració de la I Mostra Internacional d’Art Compromés que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina juntament amb els Artistes Locals i l’Associació SOLC.

Una exposició  que pretén promocionar l’art de les nostres comarques i el poble de Cocentaina a més de promocionar i fomentar les arts plàstiques; recolzar i desenvolupar l’art contemporani realitzat a Cocentaina; estimular la creació artística a tots els nivells i difondre la producció artística dels creadors de Cocentaina i comarques.

A més, aquesta mostra d’art conta amb la participació de l’Associació SOLC i tindrà un caire benèfic per a l’Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer.

La inauguració de la Mostra serà el divendres vinent, 18 de desembre a les 20:30 h a la Sala d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina

L’exposició i venda es podrà visitar del 18 de desembre de 2015 al 30 de gener de 2016.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *