foradia subscriutegrat

Presentació del Calendari Solidari 2017 de l’Escola Tomàs Llàcer

El Calendari Solidari 2017 de l’ Associació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial Tomàs Llàcer d’Alcoi i Comarca, tindrà lloc el divendres 4 de novembre a les 19:00h.

cartell-tomas-llacer

La presentació del Calendari Solidari-2017 de l’ Associació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial Tomàs Llàcer d’Alcoi i Comarca, tindrà lloc el divendres 4 de novembre a les 19:00 hores al Teatre Salesians d’Alcoi i que aquest any compta amb la inestimable col·laboració del grup Tesalin Teatre.

Els objectius principals de promoure aquest calendari són, per una banda obtindre recursos econòmics per la realització i continuïtat d’activitats extraescolars d’atenció terapèutica, lúdica i formativa dels alumnes del centre i, per altra, sensibilitzar a la societat de l’existència d’un col·lectiu tan vulnerable i sensible com ho són els nostres fills.

Aquest projecte de l’ Associació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial Tomàs Llacer “ha sigut possible gràcies al nostres fills i al treball ferm, professional i desinteressat de persones, entitats i empreses compromeses amb la solidaritat”.

Han participat  en el Calendari Solidari-2017 el grup Tesalín Teatre d’Alcoi de la comunitat salesiana San Vicent Ferrer d’Alcoi, el fotògraf Carlos Lucca, Fede Grau (dissenyador), alumnes i professorat del cicle formatiu d’Arts Gràfiques del IES Carrús d’Elx, les empreses Muro Papel SA, Comerrec Perfecto SL i SR Sport & Training.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *