foradia subscriutegrat

Visita al Campament dels Reis Mags d’Orient

• El 5 de gener al matí els xiquets i xiquetes d’Alcoi podran visitar el Campament Reial on Ses Majestats llegeixen les cartes i preparen els regals • Hi haurà autobusos gratuïts per als xiquets i per un euro per als adults amb una freqüència de 15 minuts per pujar • La visita compta amb una part solidaria que arreplegarà joguets i menjar no perible

cartell_visita_campament_reial_alcoiTot alcoià ha vist com el dia 4 de gener de cada any unes llums d’antorxa s’encenen al preventori en la nit de la burreta.

Sabem que eixies llums són les que ajuden a Ses Majestats Reials a la lectura de les cartes en una nit en la que tenen molt treball. Però mai ningú ha pogut visitar eixe campament.

Enguany gràcies a l’acord amb l’Ambaixador Reial, els Tres Reis Mags, l’Associació Cultural Samarita junt amb altres entitats i l’Ajuntament d’Alcoi, el campament podrà ser visitat.

La visita serà el 5 de gener al matí de 10h a 14h per a permetre que per la vesprada els Reis i el seu sèquit de patges puguen preparar amb calma la cavalcada. Al campament no podran estar presents els Tres Reis Mags però si es podrà veure als patges treballant i preparant regals. També es podran vore els camells i les burretes i si algun xiquet no pot tirar la carta el dia 4, podrà fer-ho al mateix campament.

L’accés al Preventori estarà tallat a partir de les 8:30h, però hi haurà dos autobusos que pujaran amb una regularitat de 15 minuts des de sis punts diferents de la ciutat. Les parades principals seran El Teix i la Plaça d’Al Azraq.

La visita és gratuïta per als xiquets i amb un cost d’un euro per als adults, diners que es destinaran a ajudar als més necessitats. També la novetat té una part solidaria. Els xiquets podran aportar joguets que ja no usen i menjar no perible.

El primer autobús ixirà des de El Teix a les 9:45 i l’últim eixirà des del mateix punt a les 13h. També cap la possibilitat de pujar caminant. Els visitants rebran caramels, postals, adhesius i globus com a record per haver estat al campament.

La iniciativa s’enmarca dins de la potenciació de la marca ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’.

callejero_2013 copy

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *