foradia subscriutegrat

Alumnes parlen de l’Escola d’Art d’Alcoi en un vídeo per inspirar-se

• La inspiració és el tema principal per promocionar amb un vídeo l’Escola d’Art i Disseny Superior d’Alcoi, EASD • Els alumnes parlen de la música, les muntanyes o la història de la ciutat, i el treball com elements inspiradors • L’Escola se situa ja per darrere de València entre les que més alumnes i més oferta educativa té al País Valencià

Els alumnes de l’Escola d’Art i Disseny Superior d’Alcoi, EASD, parlen de la inspiració”

Una cançó, una nota musical, les muntanyes que rodegen Alcoi, la potent història d’una ciutat industrial i molt treballadora. Són alguns dels elements que destaquen entre purs somriures de passió pel que fan, aprendre a crear en les diferents disciplines que oferta una escola que se situa ja per darrere de València entre les que més alumnes i més oferta educativa té en tot el País Valencià i gran part del territori nacional.

La inspiració ve treballant, com deia el propi Picasso, la inspiració s’ha de cercar. D’això parlen els alumnes del EADS d’Alcoi a aquest vídeo; de treball, de les ganes per millorar i aprendre, de tot allò que l’escola els ofereix. Els inspiren moltes coses però entre elles la il·lusió per catapultar la industria tèxtil, del joguet, del moble, del món gràfic, de la il·lustració, de l’animació.

La inspiració també cal nutrir-la de coneixements, aprendre de les propostes que els grans professionals estan fent, de com resolen els problemes. Tot açò i molt més aprenen els alumnes a l’Escola d’Art i Disseny. Així ho conten a aquest vídeo.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *