lasarga ajualcoipresuparticipa

El Pare Noel visita a la ciutat d’Alcoi

• El 25 de desembre va arribar a Alcoi el Pare Noel amb un magnífic cavall blanc • Coincidint amb el Nadal 2015, organitzat per la Pastoral de l'Alegria pertanyent a la Parròquia del Salvador

parenoel alcoiEl dia de Nadal es va produir la primera visita de Sant Nicolau, el veritable Pare Noel, a la nostra ciutat d’Alcoi. Com succeeix a les grans ciutats europees, el 25 de desembre a Alcoi, també va arribar amb un magnífic cavall blanc, doncs estava molt cansat després d’una intensa nit .

Acompanyat pels carrers del seu sèquit d’àngels i monaguillos, el Pare Noel va repartir monedes de xocolate, i bessets als nens que s’apropaven a saludar .

pare noel alcoiLa cavalcada del Pare Noel va eixir des de l’Associació de veïns Eixample-Benissaidó continuant per la Rosaleda fins a arribar a la Parròquia d’El Salvador, on ho va rebre el retor José Gregorio Villalobos i junts van adorar al nen Jesús, va donar les gràcies a Sant Nicolau per aquesta visita tan especial, i l’any que ve l’espera que torne carregat de regals, un altra vegada.

Coincidint amb el Nadal 2015, organitzat per la Pastoral de l’Alegria pertanyent a la Parròquia del Salvador.

 

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *