foradia subscriutegrat

Noves exposicions temporals al Museu Isurus

• El Museu Isurus inaugura les noves exposicions temporals de diversa temàtica • Algunes de les exposicions estan dedicades al món dels bolets, als trilobites i a la fauna i flora d’Alcoi i Cocentaina en temps de cetacis i mamuts • Poden visitar-se des d'ahir 27 de desembre a l'edifici Explora

 

museu isurus alcoi exposicions desembre 2015

El Museu Paleontològic i de les Ciències Isurus va inaugurar ahir diumenge 27 de desembre les noves exposicions temporals. Un total de cinc que estan dedicades a diverses temàtiques.

En primer lloc es pot visitar l’exposició ‘Els bolets i el seu habitat’ a càrrec Montserrat Bodí, seguida de ‘Els Fruits dels Árbres d’Alcoi’, que ha estat possible gràcies a la col·laboració del gran Botànic Lluis Serra Laliga (Doctor en Biología).

Per altra banda, l’Associació Isururs ha organitzat ‘Semblances entre el Cel i la Terra’ i Vicente Mañes l’exposició titulada ‘Els grans trilobits i ammonites de Marroc’.

Per concloure amb este grapat d’exposicions temporals cal destacar ‘La fauna d’Alcoi i Cocentaina’ quan els cetacis nadaven els mars i els mamuts caminaven per les terres amb peces cedides pel Museu Arqueológic Municiapl Camil Vicedo.

Totes elles poden visitar-se al Museu Isurus en l’edifici Explora des d’ahir 27 de desembre.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *