foradia cdturisme

Reunió de seguretat de Serafí Castellano amb FEDAC

Pablo de Gracia ha volgut agrair la celeritat amb la qual s'ha tingut en la convocatòria d'aquesta Junta de Seguretat més àdhuc tenint en compte les dates en les quals ens trobem. Des de FEDAC "ens preocupen dades que indiquen un augment de la delinqüència a Alcoi".

fedac

Reunió a la seu de FEDAC d’Alcoi./

Hui  9 de desembre s’ha desenvolupat una reunió a la seu de FEDAC d’Alcoi per parlar sobre seguretat amb el delegat del govern Serafín Castellano. El president de FEDAC, Pablo de Gracia ha volgut agrair la celeritat amb la qual s’ha tingut en la convocatòria d’aquesta Junta de Seguretat més àdhuc tenint en compte les dates en les quals ens trobem.

Actualment FEDAC és una entitat que representa un alt percentatge del teixit econòmic de la nostra ciutat i de la nostra comarca, aglutina un total de 520 empreses de diferents sectors, però que tots tenim una preocupació comuna, i és la seguretat de la nostra ciutat.

Des de FEDAC “ens preocupen dades que indiquen un augment de la delinqüència a Alcoi”, però els preocupa àdhuc més si cap, que el fet de tenir una actitud passiva davant això, pot provocar que la delinqüència d’altres ciutats amb major pressió policial puguen venir cap ací si no prenem cartes en l’assumpte.

En la nota de premsa de FEDAC Pablo de Gracia aclareix “encara que es tracte d’una Junta Local, lògicament en ser una entitat comarcal ens preocupa també la seguretat d’altres poblacions com Cocentaina i Muro” i continua “volem sol·licitar que s’establisca un sistema periòdic de reunions, bé a través de la Junta Local de Seguretat o a través de Consells de Seguretat, i que a FEDAC se li convoque a aquestes reunions per tractar-se d’una entitat soci – econòmica important a la nostra ciutat. Segons llei la periodicitat mínima ha de ser de 6 mesos”.

A més sol·liciten conéixer al Delegat de Participació Ciutadana en la Comissaria, com anyadeix Pablo de Gracia “amb la finalitat d’establir una línia directa de treball a partir de la informació que ens aporten els nostres associats i les dates de gran moviment social i econòmic, com per exemple la campanya de Nadal, suports de grups policials heterogenis d’Alacant o d’altres ciutats, que puguen desplaçar-se fins a la nostra població”.

A més d’aquesta acció que proposen, ens agradaria que ens informaren de quines accions adicionals van a engegar-se en aquesta campanya de Nadal.

fedac policiaEn FEDAC son conscients que “existeix una falta important de recursos en cada cos policial, seria interessant conéixer que mesures van a posar en marxa per a l’augment de la productivitat, operativitat i eficiència amb la finalitat de maximitzar resultats amb els recursos existents”. Posen per exemple; sectorizar la ciutat, coordinació entre cossos, com per exemple muntar filtres amb persones del cos de policia local i persones del cos nacional de policia. Un filtre itinerant, on canviés d’ubicació periòdicament, les ubicacions sempre serien en parades naturals per no necessitar més efectius, per exemple en rotondes, stops.

A la reunió han assistit: D. Serafín Castellano Gómez, Delegat del Govern en la V. Valenciana. D. Asunción Quinzá Alegre, Secretària Autonòmica de Governació. D. Alberto Martínez Díaz, Subdelegat del Govern a Alacant.  D. Antonio Francès, Alcalde d’Alcoi.

També s’han suma’t alts càrrecs en l’àmbit provincial i autonòmic de la Policia Nacional, com el Cap provincial, el Comissari Cap Provincial i l’Inspector Cap de la Comissaria d’Alcoi. També de la Guàrdia Civil, el Tinent Coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil, el Coronel Primer Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil i el Cap de la Policia Local d’Alcoi i els membres de la Junta Directiva de FEDAC.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *