Foradia elgrat

Carta als Mags

per Mishima

Per no atabalar al servei de Correus, tan atrafegat en aquestes dates, aquest any he optat per les noves tecnologies per posar-me en contacte amb vostés. Els he enviat un e-mail a cadascun i m’han estat rebotats els tres, la qual cosa pot significar que tenen replet la bústia o que han canviat d’adreça.

carta al reis mishima1

En vista del fracàs, he optat per entrar en Twitter i en buscat als tres, però resulta que Melcior té milions de seguidors, amb el que la possibilitat que llegisca el meu missatge és molt remota; Gaspar comenta una vegada i una altra que aquest any hi ha hagut retallades també en la seua assignació màgica per a regals, per la qual cosa es guareix en salut i diu que no té ni per a carbó; Baltasar l’hi ha pres amb humor i repeteix constantment el missatge que va a portar a tots il·lusions i esperança… Crec que Baltasar va a ficar-se en política doncs no cap major ambigüitat.

Vaig decidir llavors entrar en Facebook i apareixen els tres junts, i com a foto de perfil hi ha dos pots en els quals es llegeix “Encens” i “Mirra”. Ni rastre del tercer pot, que se suposa ha de contenir l’or, per la qual cosa intuïsc que han d’haver-ho venut ara que està a bon preu.

No sé si als vostres magatzems, no sé si estaran esgotats o si ho hauran demanat molt aquest any, voldria que al món no hi hagués guerres, suprimiria els pressupostos de defensa i el tràfic d’armes, protegiria la natura, els animals i donaria diners per als pobres al món.

Ja que Les seues Majestats estan tan inaccessibles, espere que llegisquen aquesta columna.

I riguen-se vostés com la resta del món quan els explique que, encara vivint solament, seguisc posant les sabates sota la finestra. 

Font: Mishima./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *