Foradia elgrat

La Coordinadora pel Valencià emet un vídeo resum del 2015

• La plataforma difon un vídeo resumen de les activitats realitzades en 2015 per agrair el recolzament • Animen a la participació en les activitats i fer-se socis i amics de la plataforma • També varen repartir cartes per als Reis Mags i fullets informatius

 

El Premi Sambori, les Trobades de la Canyada i Camp del Mirra, les rutes literàries per Ibi, Beniarrés, Penàguila i Cocentaina, els concerts de música en valencià, i moltes més activitats estan reflectides en este vídeo que ha llançat la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat per felicitar el començ d’any al temps que es fa un repás al més assenyalat del 2015.

Des de la Coordinadora han volgut agrair l’espenta i animar a la col·laboració en les activitats així com fer-se socis i amics de la plataforma. Per a donar les gràcies han editat un vídeo resum de tot el que s’ha fet en el 2015. També van repartir cartes per a que els xiquets les pogueren escriure i enviar-les a Ses Majestats els Reis Mags així com fullets informatius amb algunes activitats baix l’eslògan ‘Mou-te pel valencià’.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *