foradia subscriutegrat

Campionat d’Espanya de Patinatge a Alcoi

• L’11 i 12 de març Alcoi acollirà el Campionat d’Espanya de Patinatge on estan representats 15 comunitats autònomes • 600 esportistes participen en este esdeveniment que pretén fer del patinatge un esport de referència a la ciutat • Les entrades i bons poden comprar-se ja a través d’internet per un preu màxim de 17 euros

 

campionat_patinatge_alcoi_2016

Alcoi acull una vegada més (ja ho va fer en 2008 i 2011) el Campionat d’Espanya de Patinatge. Un total de 600 esportistes vendran a la ciutat per disputar-se el millor lloc representant un total de 15 comunitats autònomes. S’espera una afluència de 2000 persones com a públic.

Rafael Priego, representant del Comité Organitzador ha explicat que tindran lloc 4 campionats, dos d’Espanya i 2 a nivell local pel que hi haurà 4 tipus d’entrades: “Recomane no demorar-se en l’adquisició de les entrades, ja que l’aforament és limitat”.

La compra de les entrades es farà diferent a com s’ha fet en edicions anteriors. En esta ocasió es realitzarà de forma online a través de la web entradasatualcance.com. El preu de les entrades normals oscil·la entre els 9 i els 12 euros, mentre que els bons per a poder accedir ambdós dies seran d’entre 14 i 17 euros.

El divendres 11 de març a partir de les 16:30h serà l’obertura i a les 17h arrancarà el Campionat d’Espanya Juvenil i el Trofeu Ciutat d’Alcoi de grans. El dissabte 12 de març a les 16:15h començarà el Campionat d’Espanya de Quartets i el Trofeu Ciutat d’Alcoi dels xicotets. Als matins els esportistes podran realitzar assajos a les pistes del Francisco Laporta fins les 13h.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *