foradia

Júlia Company: “Jordi Sebastià sabrà representar perfectament els interessos de tots els valencians”

El 26 de maig • Eleccions Europa 2019 • Júlia Company, directora de l’IVACE en la Conselleria Economia, ens parla de les opcions polítiques i els candidats que millor podrien representar els interessos de la ciutadania i del territori

El 26 de maig, totes i tots els espanyols tindrem l’oportunitat de votar als nostres representants europeus. Parlem amb algunes figures públiques d’importància del nostre entorn perquè ens traslladen quina és, des del seu punt de vista, la importància de participar amb el nostre vot a la nova composició del Parlament Europeu.

Júlia Company, directora de l’IVACE, recalca la importància de les decisions que es prenen al Parlament Europeu per a les valencianes i els valencians: “molta gent pensa que és una institució llunyana a la seua vida i a les seues necessitats, però no és així. Per exemple, allí es decideixen les normatives que afecten el canvi climàtic, a les energies renovables o a la immigració. Per la seua banda, Alcoi ha rebut diferents ajudes per a impulsar el treball (a través dels programes AVALEM, per exemple) i la innovació empresarial”.

En aquest context, Júlia recomana votar al candidat de Compromís, Jordi Sebastià, “és un representant netament valencià, conscient de les necessitats de les valencianes i els valencians, com són el desenvolupament del sector del tèxtil o la protecció i promoció de les taronges. Estic segura que Jordi Sebastià sabrà representar perfectament els interessos de tots els valencians”.

Font: Rodrigo Paños./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *