lasarga itealcoi

La comèdia ‘Lo que vio el mayordomo’ encetarà l’any al Teatre Calderón

• El Calderón inaugura l'any teatral amb la comèdia 'Lo que vio el mayordomo', amb Pep Munné, Marta Belenguer, Raúl Mèrida o Sara Sálamo •  Aquest text del dramaturg britànic no es representa a Espanya des de 1979 • Una comèdia plagada d'absurdes situacions, no exemptes de crítica social

Lo-que-vio-el-mayordomo-alcoi

Aquest dissabte 9 de gener es presenta en el Teatre Calderón d’Alcoi el nou muntatge teatral de la comèdia Lo que vio el mayordomo, original de Joe Orton. Amb una única representació a les 20 hores. Aquesta versió castellana és de Julio Escalada i Tomás Gayo, dirigeix Joe OCurneen (Yllana).

El repartiment compta amb Pep Munné (Velvet), Marta Belenguer (Cámara café, Aquí no hay quien viva), Luis Fernando Alvés i Món Prieto. Amb aquest espectacle fan el seu debut teatral els coneguts actors de televisió Raúl Mérida i Sara Sálamo. El primer triomfador en Los protegidos, Tierra de lobos i, recentment en Isabel, donant vida a Felipe El Hermoso. Per la seva banda Sara triomfa actualment en la seriï B&B.

Sinopsi: L’acció transcorre en el despatx d’una clínica mental. El doctor Prentice realitza una entrevista de treball a una jove, candidata a secretària. El prestigiós psiquiatre s’interessa per una mica més que les capacitats laborals de la noia, a la qual pretén sotmetre a extravagants proves. Quan ja ha iniciat el test entra en la consulta la senyora Prentice.

Així comença Lo que vio el mayordomo. A partir d’ací, en un únic espai i al llarg d’un sol dia, sis personatges de diferent catadura moral, protagonitzen una comèdia plagada d’absurdes situacions, no exemptes de crítica social.

Entrades a la venta ací

L’espectacle es troba de gira per Espanya després de l’estrena nacional a Castelló el passat 15 de març de 2014. Durant els mesos de juliol agost del present any s’ha representat en el teatre Infanta Isabel de Madrid.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *