foradia subscriutegrat

Jornades del Gara per sensibilitzar sobre les addiccions

• Acte en el que es tractarà el tema del voluntariat i de les addiccions, dissabte dia 12 de novembre. • Excursió a la creu i un esmorzar al preventori, diumenge 13.

cartell-voluntariat

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi ha organitzat el pròxim dissabte dia 12 de novembre un acte en el que es tractarà el tema del voluntariat i de les addiccions. La iniciativa ha volgut fer-se coincidir amb la celebració del seu 44 aniversari, a més del el Dia Sense Alcohol, que es commemora cada 15 de novembre. La jornada tindrà lloc en la sede de l’Associació Española contra el Càncer, AECC, amb qui el GARA comença a col·laborar d’una forma molt estreta amb moltes activitats que es realitzen des de ja i de cara al futur.

L’Associació ha preparat tres taules, la primera d’elles comptarà amb els principals recursos de prevenció, tractament i intervenció en addiccions a la ciutat, i en ella es parlarà de la situació actual respecte a este tema. La segona taula comptarà amb grups de joves que practiquen el voluntariat i que poden aportar les seues experiències i idees, així com l’AECC. I en últim lloc participaran les associacions que tracten problemes d’addicció basades en l’ajuda mutua i que venen de diferents punts no sols del territori valencià sinó també de altres punts d’Espanya. Participaran en esta taula l’Associació San Jorge de Cocentaina, la Associació ARTIC de Torrent, l’Associació AMAS de Murcia i l’Associació ASORA de Tomelloso. A més sabem que assistiran com a públic altres com l’associació APAEX d’Elx o la de Meliana, així com el president de la Confederació d’Alcohòlics, Addictes en Rehabilitació i Familiars d’Espanya, CAARFE.

Els joves voluntaris que vénen d’ASORA i AMAS realitzaran també, el diumenge 13 de novembre, una excursió a la creu i un esmorzar al preventori, a més d’altres activitats de convivència que començaran des de les 13h del dia 12 de novembre.

L’objectiu d’aquesta activitat és visibilitzar la malaltia que s’ha d’entendre com un problema de salut, a més de destacar el paper imprescindible del voluntariat, tan necessari per a les nostres organitzacions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *