Foradia subscriutegrat

Muro celebra la Fireta de Sant Antoni 2016

• Del 15 al 17 de gener la vila de Muro acull de nou la tradicional fireta amb multitud d’activitats culturals • La fira artesanal i comercial tindrà lloc el dissabte i diumenge • En ella es podrà gaudir de tallers participatius, jocs medievals, exposicions, fira d’animals i entregues de premis, entre altres

fireta_muro_sant_antoni_2016

Les activitats culturals arranquen des de hui dimecres 13 de gener amb fòrums-debat, exposicions i presentacions de llibres i restauració de mobles, ceràmica o pintura.

El dissabte 16 es donarà cita la tradicional fira artesanal i comercial, que enguany estarà acompanyada d’un ampli ventall d’actes culturals com una fira d’animals, exposicions de distinta temàtica, entregues de premis, teatre, conferències, recitals, contacontes, concerts, cercaviles, jocs medievals i tallers.

L’objectiu és transmetre arrels, costums i tradicions d’aquesta localitat.

El diumenge arrancarà amb la ‘Despertà’ a càrrec de La Xafigà pels carrers de la vila i a les 12h tindrà lloc la Benedicció d’animals amb una Missa en Honor a Sant Antoni. Tota la jornada estarà acompanyada per actuacions de danses i altres activitats esmentades anteriorment.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *