foradia subscriutegrat

Neus Ferri imparteix una classe a cantants amateurs i professionals

• La cantant Neus Ferri ofereix el pròxim 30 de gener una classe magistral • En ella es tractaran els manaments de la veu i la psicologia vocal • L’esdeveniment tindrà lloc en ‘La Nave de Max’ situada al polígon industrial de Cotes Baixes de 12h a 14h

Neus Ferri Alcoi cantant

La cantant alcoiana Neus Ferri impartirà el pròxim 30 de gener una classe magistral en la qual ensenyarà als assistents els manaments de la veu i la psicologia vocal.

Dins del primer mòdul es tractaran tècnica vocal com la higiene vocal, el funcionament de l’aparell vocal o la respiració. Mentre que en el segons dels blocs es parlarà de la por escènica, les limitacions o la imatge mental del so.

Les classes estan dirigides tant a cantants amateurs com professionals majors de 13 anys que estiguen interessats a millorar. L’esdeveniment permetrà establir relació directa amb la cantant i poder consultar els aspectes relacionats amb la veu per millorar i resoldre els dubtes que es tinguen.

La quota de soci eventual i la classe magistral té un cost de 15 euros i es desenvoluparà en ‘La Nave de Max’, situada en el Polígon de Cotes Baixes en el carrer G, nº 11-D.

També hi ha possibilitat de rebre classes particulars amb Ferri.

Per a més informació es pot acudir a la seu de ‘La nave de Max’ de dilluns a divendres de 19h a 21:30h o telefonar al 606 003 991.

Font: Mireia Pascual./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *