foradia cdturisme

Alexis: “És bo que vinguen partits a netejar-ho tot, com estan fent”

• Quasi un any des de les eleccions municipals i autonòmiques com interpreten a situació. Si troben que cal més contundència per part dels polítics. Quines són les seues expectatives de futur. Si tenen esperança perquè les coses milloren. Parlem amb Alexis

Quasi un any des de les eleccions municipals i autonòmiques. Temps suficient per a valorar si hi ha hagut canvis a millor i si s’estan treballant mesures que milloren la nostra societat; o si, per contra, s’han continuat gestionant les institucions públiques amb la mateixa actitud i les mateixes pràctiques que provoquen malestar social i desafecció política en la ciutadania.

Anem a xarrar sobre això amb els veïns i veïnes del carrer d’Alcoi. Els preguntarem si ells perceben canvis (siguen a millor o a pitjor) tant a nivell local com autonòmic. Com interpreten a situació. Si troben que cal més contundència per part dels polítics. Quines són les seues expectatives de futur. Si tenen esperança perquè les coses milloren. Anem allà!

elpoble essavi alexis

veig el panorama prou complicat perquè a l’hora de trobar treball no hi ha moltes oportunitats: moltes places de becari i temporals”

Alexis va acabar d’estudiar periodisme en setembre, ara es disposa a realitzar un màster de periodisme esportiu en Madrid. “En el cas dels periodistes, paregut a tota la resta de professions, veig el panorama prou complicat perquè a l’hora de trobar treball no hi ha moltes oportunitats: moltes places de becari i temporals però molt poquetes de treball estable”.

Respecte al canvi de govern de l’any passat Alexis opina: “que un partit com Compromís esté al govern és bo per a la Comunitat Valenciana. Més quan estaven governats durant tants anys per un PP ple de corrupció. És bo que vinguen partits a netejar-ho tot, com estan fent”.

La crisi econòmica, i la seua gestió, ha provocat un retrocés en la qualitat de vida i en els drets bàsics de la societat, s’ha generat una necessitat de mesures d’ajuda social, foment de treball i estímul econòmic, estan veient-se resultats?: “això jo crec que es veurà a llarg termini, és molt complicat començar i que ja canvie tot, és massa prompte”.

En l’àmbit municipal, Alexis critica que Alcoi necessita reformar algunes coses, però, com que els pressupostos són limitats, reconeix que primer cal estudiar on s’ha d’invertir i on no: “hi ha espais d’Alcoi que estan fets un poc pols, com el carrer Entenza, que jo crec que l’haurien de reformar perquè algun dia pot passar alguna desgràcia. Hi ha alguna zona més que està per reformar, però el primer és elaborar els pressupostos i valorar on es dediquen els diners. De totes maneres, ara és molt bonic criticar que el govern no fa res, però quan altres van estar governant tampoc ho van fer”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *