Foradia

Ampliació del termini per als cursos de valencià

• L’Ajuntament d’Alcoi amplia el termini per a inscriure’s als cursos de valencià • Els cursos preparen als assistents per als exàmens oficials de la Junta Qualificadora en els tres nivells: elemental, mitjà i superior • Per a més informació i matrícula cal dirigir-se al Gabinet Municipal de Normalització Lingüística

cursos_valencia_junta_qualificadora_alcoi

El termini per a inscriure’s en els cursos de valencià organitzats per l’Ajuntament d’Alcoi s’ha ampliat. Les classes preparen als alumnes per als exàmens oficials de valencià de la Junta Qualificadora.

Els nivells Elemental (Nivell B1) i Mitjà (Nivell C1) són cursos adreçats a persones que dominen en gran part la llengua oral, que volen aprendre l’expressió escrita i millorar l’expressió oral del valencià. S’hi treballen les capacitats d’entendre, parlar i escriure el valencià en les situacions comunicatives més freqüents i quotidianes. L’objectiu d’aquests cursos és facilitar la comunicació oral i escrita en valencià entre les persones.

El Superior (Nivell C2) és un curs que s’adreça a persones que necessiten aprofundir en aspectes puntuals del valencià. S’hi treballen conceptes teòrics en un grau més alt que en els altres nivells, tot i que també s’hi repassen continguts de domini pràctic del valencià.

Per a més informació i matrícula cal dirigir-se al Gabinet Municipal de Normalització Lingüística (Edif. Del Centre Cultural, 1er pis, Av País Valencià, 1) o visitar la web http://www.alcoi.org/ca/areas/gabinet/cursos_valencia/cursos_valencia_2015.html

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *