foradia elgrat

Pedro: “estan tots els lladres campant amb impunitat”

• En 'El Poble és Savi' volem que els alcoians del carrer facen política opinant i aportant la seua visió dels assumptes públics, anem allà... parlem amb Pedro

El preu del pa i de la llum, les hores que fas al treball, les prestacions dels aturats, els impostos, el nom del teu carrer, el col·legi dels xiquets, les cadenes de televisió que sintonitzes. Tot és política. Tot el que ens rodeja està determinat per les decisions que es prenen a les institucions públiques.

La política és de la gent. Però com no tots podem participar en totes les decisions públiques, elegim un partit polític que represente la nostra forma de pensar i la duga a terme a les institucions públiques. Per això és determinant que la gent que no participa directament a les institucions públiques es preocupe per la política, s’informe i opine sobre el que creu que deuen fer els seus representants i el que no.

Això volem en ‘El Poble és Savi’. Que els alcoians del carrer facen política opinant i aportant la seua visió dels assumptes públics.

el poble es savi pedro

Parlem amb Pedro./ lesmuntanyes.com

 a la gent com Bàrcenas, Rato o Urdangarin no li fan res”

Molt lleig”, així és com interpreta Pedro el panorama polític actual, “perquè no s’aclareixen i perquè tots són uns pocavergonyes”. Pedro considera que la majoria de persones que es dediquen a la política són persones corruptes, encara que considera que hi ha excepcions i que, clar, algú ha de fer les funcions públiques.

Creus que governarà Rajoy?Jo crec que finalment sí que governarà, encara que no sé si serà el millor”. Si és així serà amb Ciudadanos i amb el PSOE. Però en aquest cas, molts dels votants del PSOE s’enfadarien amb el seu partit. També pot ser que es pacte un govern més d’esquerres, és possible però no és, ni de molt, segur.

Pedro no voldria que continuara governant Rajoy: “ha fet moltes malifetes. Han furtat al país, i a més, no se’ls ha penalitzat; al contrari, estan tots els lladres campant amb impunitat. Fiquen a la presó al que furta coses que no tenen importància, i després a la gent com Bàrcenas, Rato o Urdangarin no li fan res”.

Amb aquesta reflexió arribem a la conclusió que la justícia està polititzada: qui governa controla la justícia. Quin partit podria estaria dispost a fer de la justícia un poder més independent segons el teu punt de vista, Pedro?. Per a mi, el partit d’Albert Rivera. A mi m’agradaria que governara Albert Rivera, encara que sé que no és possible. Ni tan sols en el cas que es repeteixen les eleccions”.

Font: Rodrigo Paños./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *