foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Ajuntament adquireix una moto elèctrica

• L‘aposta del govern municipal per una Smartcity ha portat a l’adquisició d’una moto elèctrica • S’utilitzara per part dels diferents departaments i la universitat • La moto té una autonomia que arriba fins els 100 km per hora i cal carregar-la una vegada a la setmana

moto_electrica_ajuntament_alcoi

L’empeny del govern municipal per apostar per una ciutat intel·ligent i sostenible ha fet que l’última adquisició de l’Ajuntament haja sigut la d’una moto elèctrica.

Amb açò volen demostrar que la ciutat d’Alcoi pot ser una ciutat sostenible amb l’ús de vehicles elèctrics, entre altres propostes.

Monolo Gomicia, regidor d’innovació ha remarcat que el motor elèctric funciona perfectament en les ciutats amb costeres, com és el cas d’Alcoi, al contrari del que pensa la gent”.

La moto pot carregar-se en qualsevol endoll i sols necessita d’una càrrega a la setmana utilitzant-la tots els dies. Gasta 3 cèntims per cada 100 km i pesa 42 kg. Carlos Felipe, responsable de Electric Mobility Company, l’empresa fabricadora del vehicle, ha explicat que la moto pot connectar-se al iPhone per controlar la seua autonomia i inclús poder parlar per telèfon.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *