foradia mediambient

Bon ambient nadalenc a la plaça d’Alcoi

• Molt de moviment i ambient nadalenc a la plaça d’Espanya d’Alcoi durant el matí del 24 de desembre • Col·lectius i organitzacions desenvolupant diferents activitats i molta gent fent-se fotos amb l’escenari de Tirisiti i amb el Betlem de Nadal.

Molt de moviment i ambient nadalenc a la plaça d’Espanya d’Alcoi durant el matí del 24 de desembre: col·lectius i organitzacions desenvolupant diferents activitats i molta gent fent-se fotos amb l’escenari de Tirisiti i amb el Betlem de Nadal.

El grup dels Castanyers d’Alcoi ha oferit la seua paradeta a tot qui ha volgut passar per a comprar unes castanyes o un herber. La recaptació dels diners que fan es dedicarà, com cada any, a l’Economat de Càritas. La recaptació serà aproximadament, com cada any, de vora 1.000 euros.

Els grups de Juniors i Scouts d’Alcoi s’han reunit per a cantar nadaletes i gaudir d’un matí nadalenc amb una temperatura molt agradable.

Membres del Vespa Club Alcoi, com és costum des de fa anys, han arribat disfressats de Papa Noel i han contribuint a generar l’ambient nadalenc pels carrers de la ciutat.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *