foradia subscriutegrat

L’exterior del McDonald’s ocupa il·legalment una zona verda

• El Tribunal Superior de Justícia ha estimat un recurs interposat per la Colla Ecologista La Carrasca • El Govern del PP va permetre que el McAuto i el pàrquing ocupara una superfície cinc vegades superior a la permesa legalment • La Carrasca demana al govern que investigue i depure totes les responsabilitats

colla_ecologista_la_carrasca_alcoiEl Tribunal Superior de Justícia ha estimat un recurs contenciós administratiu que va interposar la Colla Ecologista La Carrasca contra la concessió a l’empresa McDonald’s per ocupar una zona verda que suposava cinc vegades més que el que es podia utilitzar legalment.

La Carrasca denuncia que va ser el Govern del PP el que va permetre que el Mc Auto, la zona recreativa i el pàrquing ocupara una zona de forma il·legal; pel que demanen que l’actual govern investigue i depure les responsabilitats, incloses les penals.

La construcció del McAuto en la Zona Nord d’Alcoi ha estat envoltada de polèmica des del moment en què el regidor d’Urbanisme de llavors, Fernando Pastor, va anunciar que la cadena s’instal·laria a la zona verda molt abans que es modificara el Pla General d’Ordenació Urbana per a fer-ho possible i, per descomptat, abans de licitar públicament la concessió. Des del principi ha col·laborat també l’Associació de Veïns de la Zona Nord.

El cúmul de casos d’il·legalitat per part del govern a l’era de Sedano és un motiu suficient perquè els ecologistes demanen aclarir si ha hagut negligències greus de tècnics, càrrecs polítics, etc. o si estem en casos de corrupció.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *