foradia pressupostparticipatiualcoi

Setmana Solidària al col·legi José Arnauda

La clausura de la setmana solidària es va realitzar celebrant el Dia de la Pau • La quantitat total recaptada va ser de 1.857'76 euros, diners que es destinaran per complet a l’ONGD InteRed.

El Col·legi José Arnauda  va celebrar del 25 al 29 de Gener el seu tradicional Setmana Solidària. Enguany va comptar amb la presència de noves iniciatives a més de mantenir aquelles ja consolidades.

Tota la comunitat educativa es va bolcar per complet  en la realització de les diferents activitats: elaboració d’instruments reciclats, tallers  de sensibilització, esmorzar i berenar solidari, sorteig d’objectes donats pels comerços  de la nostra localitat, cuidat de plantes i posterior repoblació del nostre hort, així  com l’actuació dels nostres xicotets artistes.

La clausura de la setmana solidària es va realitzar celebrant el Dia de la Pau en un acte conjunt amb diferents centres de la zona. Es van llegir manifestos i es van cantar cançons en diferents idiomes. Es va demanar la pau fent sonar els nostres instruments.

Després de tot l’esforç realitzat, l’objectiu es va veure complit: “Educar a l’alumnat del centre en valors com la gratuïtat i la generositat per a treballar la sostenibilitat ambiental, així com la cura del nostre planeta, des de la mirada i transformació personal cap al canvi col·lectiu”.

La quantitat total recaptada va ser de 1.857’76 euros, diners que es destinaran per complet a l’ONGD InteRed  per a  finançar Projectes Socioeducatius en els països en els quals es fa present. L’ONGD InteRed que treballa per l’educació, el desenvolupament i la ciutadania global va participar i va estar present sensibilitzant a l’alumnat sobre la Sostenibilitat Mediambiental.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *