foradia subscriutegrat

El PP considera excessives les limitacions de velocitat de 20 i 30 km/h d’Alcoi

• “Aquestes restriccions de 20 i 30 km per hora poden generar que alguns conductors es posen nerviosos i que puguen arribar a provocar situacions perilloses" • El PP demanarà que ser revisen aquestes limitacions “basant-se en criteris tècnics”


El Govern del Partit Socialista ha instal·lat nous senyals de velocitat en els carrers Escultor Peresejo amb limitació de 20 km/h i en el Pas de Benissaidó i pont de Sant Jordi amb limitació de 30 km/h.

El Partit Popular, junt amb Ciudadanos (que ja es va pronunciar al respecte), les considera excessives aquestes limitacions: “aquestes restriccions de 20 i 30 km per hora poden generar que alguns conductors es posen nerviosos i que puguen arribar a provocar situacions perilloses. Avançaments inadequats, no respectar la distància de seguretat poden ser algunes d’aquestes mesures, de fet fins a l’autobús urbà depassa els límits de velocitat en algun moment”.

El PP demanarà que ser revisen aquestes limitacions “basant-se en criteris tècnics”. També se sol·licitarà la col·locació de senyals en altres zones de la ciutat com el carrer Sant Nicolás, carrer Sant Lorenzo o l’avinguda de la Hispanitat, “on de vegades les velocitats són excessives i seria necessari col·locar senyals que regulen la velocitat de pas i asseguren la seguretat dels vianants”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *