foradia subscriutegrat

Festes, converses al carrer, anàlisi actual, notícies i esdeveniments candents: El Gratis

• El Gratis trobaràs informació sobre els millors comerços i serveis de l’entorn • El Gratis, a la teua papereria per tan sols 1 €.

Ixen contínuament nous casos de corrupció, però el fet que isquen a la llum no és fortuït: suposa que hi ha moviment. Aquesta quinzena, les converses polítiques amb els nostres veïns i veïnes les centrem en la decepció front l’esperança política: estem entrant en un nou paradigma polític o tenim més del mateix? Què pensa la gent del carrer?

el gratisCanviant de tema, per commemorar el dia dels enamorats, parlem sobre l’amor romàntic amb Covadonga Mora, que treballa realitzant teràpies naturals i aromateràpia. Què és l’amor?, com el sentim?, com ens influeix?, com influeix la societat en la seua concepció?…

Per anar obrint boca de les festes d’Alcoi, parlem amb Javier Gandía, Alferes Cristià del 2016: ens conta la seua trajectòria com a fester, el seu treball diari, qui seran els cavallers i les dames, com seran els actes, la música l’heràldica i el boato.

Entre els articles d’opinió i reflexió, Arcaris ens convida a consumir de manera conscient per tal de fomentar un món més just. Mireia Pascual reflexiona sobre com els petits actes poden construir una societat més digna. Mishima recorda i interpreta l’intent de colp d’Estat promogut el 23-F de 1981. Krasca promou els nostres sentiments i emocions mitjançant la seua lírica.

En la secció ‘que parlen les xarxes’ analitzem com ha reaccionat l’esfera virtual als principals assumptes mediàtics d’aquests dies: l’empresonament preventiu dels titellaires, els 10.000 xiquets refugiats desapareguts a Europa, el finançament de periodistes mediàtics per part de grans empreses i la nova trama de corrupció valenciana.

Entre les notícies destacades informem sobre l’espai il·legal del McDonals; Alcoi ciutat-amiga de la infància; els estudis arqueològics realitzats a El Salt; la nova edició MIDE; Mostra d’il·lustració; Disseny i Edició d’Alcoi; el nou pla de reindustrialització de la Comarca…

I entre les notícies culturals tenim presentacions de llibres, esdeveniments al teatre Calderón (com l’actuació de Maria del Mar Bonet, Albert Pla i Fermín Muguruza), l’actualitat esportiva, consells de salut… I molt més.

A més d’aquesta informació, a El Gratis trobaràs informació sobre els millors comerços i serveis de l’entorn (per citar algun: Tallers Reparauto, Sant Jordi café Bar, Joyeria Froilan, Antenes Andreu, Bad Voodoo Café Concert…); així com un apartat d’anuncis de segona mà, en el qual trobaràs productes de tot tipus i la possibilitat de vendre els teus.

El Gratis, a la teua papereria per tan sols 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *