foradia subscriutegrat

Ignasi Blanco candidat d’EUPV a la Generalitat visita Alcoi

Han fet menció de la necessitat de defensar l’autonomia municipal per ordenar el territori, en clara al·lusió al polèmic tema de la ubicació de l’ATE en La Canal.

Candidatura 2015El candidat a la Presidència de la Generalitat per EUPV Ignasi Blanco dona suport als candidats comarcals que formen part de les llistes autonòmiques.

Ignasi Blanco i Marga Sanz (Coordinadora d’EUPV) han estat a Alcoi per presentar als candidats autonòmics per la circumscripció d’Alacant, Esther López (Alacant), Paco Agulló (Alcoi) i Rubén Navas (Castalla).

Tots plegats han anunciat els eixos bàsics del programa amb la que aquesta formació es presenta a les properes eleccions autonòmiques. A més a més de la proposta d’acció contundent contra la corrupció, la defensa d’un nou model productiu per reactivar l’activitat industrial sostenible amb el recursos naturals i el medi ambient, i la reversió de les privatitzacions, han fet menció de la necessitat de defensar l’autonomia municipal per ordenar el territori, en clara al·lusió al polèmic tema de la ubicació de l’ATE en La Canal.

Menció especial també ha estat el treball de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, gestionada per Francesc Agulló, que segons aquesta formació hauria de ser exemple a seguir per al futur govern d’esquerres a la Generalitat Valenciana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *