foradia becasivace

S’habilitaran un bus llançadora i dues línies especials per a Festes

• El dia 22 d’abril, hi haurà habilitades zones d’aparcament a les entrades Sud i Nord de la ciutat. • Per al servei d'autobusos els dies 23 i 24 d'abril s'habilitaran dues línies especials • Hi haurà un autobús llançadora que anirà del Nord i el Sud de la ciutat fins a la rotonda del Passeig Ovidi Montllor

L’Ajuntament d’Alcoi, un any més, habilitarà un bus llançadora per al dia de les Entrades, 22 d’abril. A més, hi haurà dues línies especials d’autobús els dies 23 i 24 d’abril.

El dia 22 d’abril, hi haurà habilitades zones d’aparcament a les entrades Sud i Nord de la ciutat.

A la Zona del Poliesportiu Francisco Laporta, habilitaran per a aparcament de turisme tots els carrers del Polígon Industrial “La Beniata”, el carrer Vicente Balaguer Pascual (Cata) i l’esplanada de Automodelisme.

Per la seua banda, a la Zona Nord, s’habilitaran per a aparcament als carrers, Tirant lo Blanc (autobusos), els del Polígon Industrial de Cotes Altes i del Polígon Industrial de Cotes Baixes. L’ordre d’accés i ocupació serà fixat pel personal col·laborador. A la rotonda de l’autovia A7, accés a la carretera de Benilloba – Centre Ciutat, es permetrà el pas únicament als vehicles autoritzats.

Des d’aquestes dues zones d’aparcament, hi haurà un autobús llançadora que anirà fins a la rotonda del Passeig Ovidi Montllor, al barri del viaducte. En el cas dels aparcaments al poliesportiu, des de les 8 h fins les 23.30 h, hi haurà dos autobusos amb una freqüència de 30 minuts, excepte entre les 12:00 i les 16:00 hores que hi haurà un autobús, ja que és un horari on arriba molta menys gent. En el cas de la zona nord, el servei el farà un autobús de 8 a 23.30 hores.

El bitllet té un cost de 0,50 € per a tots els usuaris a excepció dels infants (fins a 4 anys) i els pensionistes, que serà gratuït.

Per al servei d’autobusos els dies 23 i 24 d’abril de 2017  s’habilitaran dues línies especials. La primera anirà de la Zona Alta, al Recinte Firal i la Zona Nord i la segona, Batoi, Santa Rosa, Eixample i Zona Nord. (adjuntem línies). Ambdues tindran un horari de 8 a 22.30 h, amb dos autobusos i una freqüència de pas de 30 minuts. Aquest servei tindrà el cost habitual de cada bitllet.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *