foradia subscriutegrat

Mª Ángeles García: “Recorde la cel·lebració de nombroses vagues”

• Mª Ángeles García treballa d’hostessa de terra a un aeroport de Canàries. Va estudiar al Pare Vitòria en l’època de la transició ens conta el seu testimoni • Pensa que l’institut ens va aportar molt en quant a formació però que particularment no li va definir el futur

El Pare Vitòria ha vist passar a nombrosos alumnes que hui en dia han triomfat en distints camps a nivel profesional en estos 85 anys d’història. Entrevistem a alguns d’ells que ens conten el seu pas pel centre. El que recorden, com ho van viure, que els va aportar a nivel personal i si els va ajudar o no a orientar les seues carreres futures.

mariangelesEns conta el seu testimoni amb María ángeles García, hostessa d’aeroport a Canàries.

Mª Ángeles García treballa d’hostessa de terra a un aeroport de Canàries. Va estudiar al Pare Vitòria en l’època de la transició. Recorda que aleshores els xics i les xiques anaven a classes diferenciades: “El segon any d’estar jo a l’institut es varen introduir les classes mixtes”.

Com que l’època va ser política i socialment molt moguda, García destaca que aquells cursos, sobretot un en concret es varen caracteritzar per la cel·lebració de nombroses vagues: “També recorde que hi havien continues amenaces de bomba. Pense que l’institut ens va aportar molt en quant a formació però a mi particularment no em va definir el futur”.

Encara que hui en dia viu a Canàries conserva les amistats que va fer en aquella època, moltes d’elles al centre. També part de la seua familia resideix a la ciutat d’Alcoi.

Ara és hostessa de terra a un dels aeroports de Canàries, porta 27 anys amb esta feina.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *