foradia elgrat

Èxit a ‘L’Alcoianada’ la gimcana tecnològica

• Ahir dimecres, va tindre lloc la segona edició de 'L'Alcoianada', que consisteix en una 'gimcana tecnològica' • Els llocs d'Alcoi que van visitar els alumnes es van fer públics mitjançant la xarxa social Instagram

alcoianada

Van lliurar els premis els regidors Alberto Belda i Manolo Gomicia./ lesmuntanyes.com

En ‘L’Alcoianada’ van poder participar els alumnes de Secundaria i Batxillerat d’Andreu Sempere, Carmelites, Esclaves, Sant Roc, Santa Ana i Arnauda, els quals van recorrer per grups distints punts de la ciutat seguint unes directrius, combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada …). 

Els alumnes van tindre l’autobús urbà gratuït per aquesta activitat que acabava a les 13 hores a l’Àgora.

Els llocs d’Alcoi que van visitar els alumnes es van fer públics mitjançant la xarxa social Instagram. Es tracta d’una experiència interdisciplinar amb els objectius de millorar el coneixement de la ciutat d’Alcoi, tot aprenent a desplaçar-se per la ciutat, mitjançant el transport públic, amb l’ajuda dels dispositius mòbils. Utilitzar els dispositius mòbils amb finalitats d’interés social i educatiu.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *