Foradia subscriutegrat

Nit de Contes al Castell de Cocentaina

• Aquesta nit de dissabte 15 d'octubre, a les 19 h.  contes al Castell de Cocentaina • Activitat gratuïta, sense difcultat i per a tots els públics

CARTELL CONTACONTESLa Nit de Contes al Castell, grans i xiquets estan convocats a una cita amb les nostres rondalles. Aquest Dissabte 15 d’octubre, a partir de les 19:00h.

Els escriptors Jordi Raül Verdú i Francesc Gisbert, i el Grup Anbelú (format per Andreu Bernabeu, Beatriz Bravo i Lourdes Jiménez) explicaran contes i rondalles en un acte que començarà al paratge de Sant Cristòfol de Cocntaina, a les 19:00 i acabarà amb una pujada al castell. Durant el recorregut es faran tres parades per explicat contes de nit.

Es recomana dur llanterna. Tots els xiquets han de vindre acompanyats d’un adult responsable. Activitat gratuïta, sense difcultat i per a tots els públics. Organitzen la Coordinadora pel Valencià-Escola Valenciana i l’Ajuntament de Cocentaina.

Les activitats de foment de la narració oral continuaran divendres 21 d’octubre, amb la presentació del conte Els amics del Butoni al Teatre Principal d’Alcoi, amb un concert de Dani Miquel i una animació infantil de la companyia teatral Dispatarario. Entrada lliure.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *