foradia subscriutegrat

Actuació còmica a benefici de SOLC

• Els joves del Festival PomaRock d’Agres organitzen una actuació còmica amb Eugeni Alemany i Toni de l’Hostal • Volen donar suport i ajudar a l’investigació del càncer • L’acte tindrà lloc el pròxim 26 de març a les 19h al Centre de Cultura de Muro

actuacio_comica_solcEls joves del Festival Poma Rock d’Agres organitzen una actuació còmica amb Eugeni Alemany i Toni de l’hostal com a protagonistes el pròxim dissabte 26 de març.

L’esdeveniment té l’objectiu de donar suport i ajudar en l’investigació del càncer, després que una xiqueta veïna de la localitat d’Agres patesca esta malaltia, que a més afecta de prop a tota la societat d’una o una altra manera.

Els artistes ofereixen a través d’un espectacle ple d’humor i diversió l’oportunitat de que la gent recolze una bona causa, ja que els 5€ de l’entrada es dirigiran de forma benèfica a l’Associació per al Suport i Ajuda en el Tractament del Càncer, SOLC d’Alcoi.

Eugeni Alemany és un showman, guionista i periodista de professió, conegut pels seus anys com a actor a Canal 9 en programes de televisió com ‘Trau la llengua’, a més va viatjar a EEUU per demanar a WhatsApp que s’incloguera l’icona de la paella.

Toni de l’Hostal és un showman, humorista, músic i cantautor, en definitiva un home polifacètic que fa riure a tot el qui s’acosta als seus espectacles.

L’acte tindrà lloc el pròxim 26 de març a les 19h de la vesprada al Centre Cultura de Muro d’Alcoi i es apte per a totes les edats.

Punts de venda: Muro: Tourist Info- Plaça Magatzem, 1
 i Hotel Vila de Muro (disponible les 24h del dia). Alcoi: La Drogueria del Centre, c/Sant Llorenç, 30. Cocentaina: Cafeteria Bruno – Av País Valencià, 82. Agres: Carnisseria Enrique i Ana i Bar La vilana.

També es pot col·laborar amb una Fila 0.

Font: Mireia Pascual./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *