foradia subscriutegrat

Alcoi se suma a l’hora del planeta

• La ciutat apagarà les llums de diferents carrers de la ciutat per crear consciència sobre l’estalvi d’energia • L’acció està organitzada per WWF sota el títol ‘Apaga la llum i canvia pel clima’ • L’objectiu és conscienciar sobre el canvi climàtic i donar a conèixer la necessitat d’actuar a favor del clima

apagar_llums_wwf_canvi_climatic_alcoi

La ONG WWF ha organitzat a nivell mundial una acció que té com objectiu conscienciar a la població sobre el canvi climàtic.

L’acció consisteix en apagar les llums de diferents carrers de la ciutat. Alcoi se suma a esta iniciativa per tal de crear consciència sobre la necessitat d’estalviar energia.

Este dissabte 19 de març des de les 20:30h i fins les 21:30h les llums dels carrers St Llorenç, Plaça Espanya, Avinguda País Valencià i les llums ornamentals del Pont de St Jordi, Pont Fernando Reig, Torre Va Valora i les llums exteriors de l’àrea recreativa del Santuari Font Vermella romandran apagades per col·laborar en l’acció titulada ‘Apaga la llum i canvia pel clima’.

Es pretén demostrar que com resa la campanya: “Junts som part de la solució”. El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, ha explicat que recentment, es va arribar a un acord polític internacional per a lluitar contra el calentament global: “Ja coneixem les solucions així, que més que mai, tenim que treballar per a posar-les en marxa. Des de l’acció local també intervenim en l’acció global”.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *