foradia subscriutegrat

Proves de la Junta Qualificadora del Valencià

• El Campus d’Alcoi de la Universitat de València acull les proves de la Junta Qualificadora • El termini de matrícula és del 21 de març al 22 d’abril • El preu ronda entre els 20 i els 30 euros segons el nivell de la prova

junta_qualificadora_proves_2016_alcoi

La Junta Qualificadora del Valencià ha publicat les dates de realització de les proves. El Campus d’Alcoi de a Universitat Politècnica de València serà un any més seu per a examinar de tots els nivells.

El termini de matrícula és del 21 de març al 22 d’abril i la matrícula permet presentar-se a les dos convocatòries del 2016 a juny i novembre. El preu de la prova va dels 20 als 30 euros, en funció del nivell.

El grau mitjà i el superior tenen dos fases, a la segona de les quals no es podrà accedir si no se supera la puntuació mínima en la primera d’elles.

La prova de Coneixements orals serà el 28 de maig a les 9 del matí en el primer període i el 5 de novembre a la mateixa hora serà la segona oportunitat. Pel que fa a la prova de Grau Elemental serà el 4 de juny i el 12 de novembre, a les 9 del matí en els dos casos.

Pel que fa a la primera fase del grau Superior les proves seran el 4 de juny i 12 de novembre a les 9 del matí en primer i segon període, respectivament.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *