foradia pressupostparticipatiualcoi

Alba: “si no votes, després no tens dret a queixar-te”

El poble és savi: 20-D eleccions generals • Volem conéixer l’opinió que tenen els veïns i veïnes d’Alcoi al respecte, anem a veure que ens conta Alba

El 20 de desembre la ciutadania tindrà l’oportunitat d’exercir el seu dret a decidir qui durà el timó del nostre país durant els següents quatre anys. Les últimes enquestes diuen que el PP és el partit més fort en intenció de vot, que li segueixen PSOE, Ciudadanos i Podemos. Però les enquestes d’aquest any, així com la celeritat dels canvis polítics, han demostrat que totes les possibilitats estan obertes. Quatre són les forces polítiques amb possibilitats de governar.

Aquesta nova entrega d’El Poble és Savi volem conéixer l’opinió que tenen els veïns i veïnes d’Alcoi al respecte. Creuen que aquestes eleccions seran determinants per a la història del nostre país? Tenen il·lusió per algun partit polític o líder en concret? Anem a veure què ens conten.

alba el poble es savi alcoi

Parlem amb Alba./ lesmuntanyes.com

Com valores les pròximes eleccions generals? “Jo crec que van a eixir els de sempre, encara que amb menys vots. També pense que els mitjans d’informació tenen ideologia i estan decantant a la gent més cap a un partit o un altre en funció dels seus interessos. Condicionen molt la nostra forma de veure el món i la política”.

Alba ens comenta que no té decidit a qui va a votar, però sí que té clar que va a votar: “Jo crec que és important votar perquè si no votes, després no tens dret a queixar-te”. Què destacaries de les opcions polítiques que tenim ara? “Que realment tots són d’esquerres i de dretes, encara que diguen que són de centre. Jo no m’identifique ni amb PP ni amb el PSOE, em decante més cap als nous partits. Però Podemos no es defineix i Cudadanos em pareix el PP Jove, la marca blanca del PP. A les hores, encara estic indecisa. Vaig veure el debat entre Albert Rivera i Pablo Iglesias i les propostes de Ciudadanos em van paréixer més contundents que les de Podemos. PSOE és el mateix de sempre i PP ara dirà una cosa i després farà una altra”.

I sobre els líders, què podem dir? El líder del PP, pense que quan parla no sap ni el que està dient. Respecte al del PSOE, pense que l’han posat per fer un llavat d’imatge, és una persona que sap el que diu però ja és tard per al partit. El de Podemos em pareix un gran comunicador però que li falta contundència. I el de Ciudadanos, crec que sap per on va, té bon carisma però la seua ideologia no m’acaba de representar”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *