foradia subscriutegrat

L’Atlco. Balear derrota 2-1 a un Alcoyano que juga amb foc

• Atlco Balear 2 - CD Alcoyano 1 • L’encontre es va disputar en sessió matinal al Son Malferit, un estadi amb gespa artificial • El Deportivo es complica la vida donat que es queda a 6 punts del Play Off

Alineacio_Alcoyano_Balears

L’encontre es va disputar en sessió matinal al Son Malferit, un estadi amb gespa artificial, d’última generació i bones dimensions; sent les primeres ocasions per als illencs, en canvi s’avançà L’Alcoyano mitjança’n Álex Cortell, però abans del descans empatarien els balears que a més a més li donarien la volta al marcador al complir-se el quart d’hora de la represa amb el definitiu 2-1 marcat per l’alemany Malik.

El Deportivo es complica la vida donat que es queda a 6 punts del Play Off i això sí, les opcions s’estrenyen però aquí estan, ja que l’Alcoyano que no jugarà fins al Dimecres 30 de Març davant el València Mestalla, després descansa però suma 3 punts de l’Huracán i el 10 d’Abril rep de nou al Collao a l’Eldense. Tot passa per vorer com discorri sen aquestes tres pròximes jornades on confiem que els blancs i blaus s’aferren de nou a la lliga.

BONA PRIMERA MEITAT AMB REPARTIMENT DE PUNTS 1-1

L’Alcoyano amb la seua segona equipació va entrar prou endollat al Son Malferit, on teòricament els locals havien d’estar molt cansats, donat que a mitjan setmana van aconseguir la classificació per a la final de la Copa Federació en un partit agònic; però res més lluny de la realitat, les primeres i més clares ocasions van ser dels mallorquins, concretament en complir-se el quart d’hora, Rubén Jurado va estavellar el baló en la fusta de la porteria defesa per Marc Martínez, qui 5 minuts després va traure una mà miraculosa en aquest cas per a rebutjar la rematada de Chando; en aquest sentit, insistim que l’Alcoyano estava ben assentat i va saber esperar la seua oportunitat, i ací sí que va rematar al seu rival; transcorria el minut 26 quan Óscar López fa un xut orientat, que Alfaro amb una qualitat increïble va punxar per a després fer el passe de la mort a Álex Cortell qui afusellaria al porter local Vicenç.

balear_alcoyanoLa clau del partit vendria a partir d’aquest moment, ja que tant Alfaro com Álex Cortell varen tindre l’oportunitat de posar terra de per mig amb un segon gol, que com que no va vindre, va propiciar 10 minuts després del gol de l’Alcoyano, que Rubén Jurado que ja havia avisat de la seua qualitat, va fer un llançament llunyà que després de pegar al travesser se’n va entrar pel mateix escaire de la porteria de Marc que no va poder fer res per evitar ho. Amb aquest empat a un gol fa finalitzar aquest període amb un Baleares molt fort encara que havia fet un gran esforç entre setmana, i un Alcoyano molt ben assentat al terreny de joc, que va saber esperar la seua oportunitat i que tal volta va fallar com que no va rematar la feina.

EN LA REPRESA BAIXÓ DE L’ALCOYANO, GOL I VICTÒRIA DEL ATLCO. BALEARS

La segona meitat lamentablement per a l’Alcoyano, ja no va ser igual, sense fer canvis el conjunt de Palop se’n va vindre enrere i ni per casualitat es va paréixer al conjunt ben plantat de la primera meitat. El primer avís seriós per part dels illencs, el protagonitzaria l’exalcoianiste Joan Vich, qui va fer un llançament llunyà que es va enverinar fins que Marc Martínez va aconseguir enviar l’esfèric a córner amb la punta dels dits. Seria l’antesala del gol que va arribar al quart d’hora de la represa i en aquest cas l’alemany Malik va aconseguir superar al porter de l’Alcoyano marcant el 2-1 que ja es faria definitiu.

Il·lògicament quedava més de mitja hora per a la fi, i el conjunt de Palop, es va vorer un poc sorprés per aquest gol i pel domini local, tardant un poc a reaccionar i sí que és de veres que en tímides arrancades, ho va intentar primer en les botes d’Alfaro però el llançament del de Huelva se’n va anar per damunt del travesser. Després seria el recentment incorporat Devesa, (que almenys aquesta setmana va poder jugar 15 minuts contant el descompte i tot), el que es va plantar sols en l’area local, però el llançament creuat del jugador d’Ibi el va desviar en última instancia el porter local Vicenç, allunya’n-se ací les últimes opcions per a no tornar de buit de les illes.

FITXA TÈCNICA

Incidències:
Partit matinal en el Son Malferit de les illes, amb dos entrenadors a la banqueta en passat internacional com a jugadors, ja que l’alemany Ziege estava segut per els locals i Palop pel conjunt d’Alcoi. L’Alcoyano no tornarà a jugar fins al pròxim 30 de Març davant el València Mestalla, després té 3 punts segurs sense jugar perquè haguera de fer-ho davant L’huracán que està desqualificat, i una setmana després jugarà de nou al Collao davant l’Eldense. No ni a cap dubte que si l’Alcoyano vol a minorar la distancia al Play Off que ara és de 6 punts, tot açò implica guanyar aquests dos partits al Collao.

Alineacions:
Atlco. Balear: Vicenç, Joan Vich, Wiemann, Prieto, Malik, Esteban, Riad, Kike López (Pep Canals, min. 81), Chando, Thilo i Rubén Jurado (Javi Casares, min.88).

CD Alcoyano: Marc Martínez, Mode (Devesa, min. 79), Mario Fuentes, Óscar López, Navarro, Carles Salvador (Habibe, min. 81), Fran Miranda, Luismi, Liberto, Alfaro, i Álex Cortell,.

Àrbitre: Santos Pargaña (Col·legi Andalús); amonestà al local Joan Vich mentre que per l’Alcoyano va vorer groga Fran Miranda.

Gols: 0-1, Álex Cortell (min 26); 1-1, Rubén Jurado (min. 37); 2-1, Malik (min. 60).


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *