foradia camaraalcoi

Presentació de la novel·la de l’alcoià Francesc Gisbert

• ‘Un món de bojos’ és l’última novel·la de Francesc Gisbert • L’obra es presenta en Muro el 31 de març a les 20:30h dins del cicle Dijous Literaris de la Biblioteca • Es tracta d’un llibre paròdia ple d’ironia que parla sobre celebrities i televisió brossa

presentació_un_mon_de_bojosEl cicle Dijous Literaris de la Biblioteca de Muro acull el pròxim 31 de març la presentació del llibre ‘Un món de bojos’, de l’autor Francesc Gisbert.

L’obra és una paròdia plena d’ironia, d’un enginy hiperbòlic continuat, sobre aquesta dimensió domèstica que ens arriba a través de les pantalles de tv, especialment de la cadena Telecinco.

Gisbert ha guanyat el XVIIè premi de Narrativa Ciutat de Sagunt. L’autor, a despit del a seua joventut, ha deixat rastre en la literatura infantil i juvenil com a creador i, més recentment, com a estudiós. En aquesta faceta, acaba de publicar ‘Una història de la literatura infantil i juvenil valenciana’, llibre de la seua tesi doctoral dirigida pel professor Joan Borja en la Facultat d’Educació d’Alacant.

El món de les celebrities, de la televisió brossa, de les invencions de productes miraculosos, de la droga, de les estafes de tot tipus, de l’espionatge informàtic, dels topans lumpen de la ciutat… forma el paisatge de la novel·la.

L’obra es presenta en Muro el 31 de març a les 20:30h a la Biblioteca de Muro a càrrec de Joan Jordà.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *