foradia subscriutegrat

Premis Sambori de Literatura 2016

• L’edició dels Premis Sambori 2016 ha tingut més de 5000 participant de 40 escoles diferents • El 8 d’abril a les 19h es lliuraran els premis al Centre Cultural de Muro • Previ a l’acte hi haurà la presentació d’un llibre de Francesc Gisbert

Jurat dels Premis Sambori 2016./

Jurat dels Premis Sambori 2016./

Un any més s’han celebrat els Premis Sambori de Literatura. L’objectiu del certamen és promoure l’ús del valencià en la creació literària, com una manera de difondre la potencialitat per a la comunicació de les inquietuds i emocions dels usuaris de qualsevol edat.

Als Premis Sambori participen des de l’Educació Infantil fins les Escoles d’Adults. El jurat format per professors, escriptors i periodistes han destacat la qualitat del treball col·lectiu i la maduresa a les narracions presentades pels escolars dels nivells de secundària.

La novetat d’aquesta convocatòria era que també el primer cicle de Primària podia presentar treballs col·lectius, encara que aquesta opció ha sigut triada per molt poques escoles.

Els Premis Sambori de l’Alcoià i el Comtat seran lliurats als guanyadors en un acte públic anunciat per al 8 d’abril, al Centre Cultural de Muro, a les 19 hores.

Abans, dins dels actes previs de Trobada, hi haurà la presentació de la novel·la Un món de bojos, de Francesc Gisbert, dijous 31 de març, a les 8:30 a la biblioteca de Muro. I les exposicions «Mariola a la memòria» al Matzem i «Els gestos del poeta», dedicada a Ovidi Montllor, a l’Ajuntament de Muro.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *