foradia subscriutegrat

Fonèvol convida a l’entradeta mixta el 18 d’abril

• L'entradeta d'aquest any serà el dia 18 d'abril a les 22 h pel carrer Sant Nicolau • L'any passat al voltant de setanta persones vam formar per Sant Nicolau • Reivindicar la integració de la dona en la festa amb tots els drets

Per segon any l’Ajuntament ens concedeix l’oportunitat de mostrar la nostra reivindicació pels carrers d’Alcoi durant les entradetes d’abril. L’any passat al voltant de setanta persones vam formar per Sant Nicolau. Este any continuem amb l’interés d’obrir la possibilitat de participar en els actes de la festa a la gent que tinga ganes de desfilar en abril, festera i no festera.

Volem reivindicar la integració de la dona en la festa amb tots els drets, demanar que no posen més pals a les rodes de les dones de fulla, que faciliten el camí de les dones o xiquetes que demanen entrar en les filaes, que totes les filaes tinguen dones de ple dret i que no posen excuses quan els ho demanen, eixe és el principal objectiu de l’acte.

El segon objectiu és que la gent que participe ho passe bé. Desfilarem sense complexes, només som gent que vol que les dones puguen entrar en les filaes amb tots els drets.

L’entradeta serà el dia 18 d’abril a les 22 h pel carrer Sant Nicolau. Com que hem de pagar la música que ens acompanya, hem demanat una aportació a la gent que tinga gust de participar.

Queda molt per fer.

Font: Fonèvol./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *