foradia subscriutegrat

Nou centre d’informació de la dona, diversitat i violència de gènere a Oliva

En poc temps finalitzaran les obres d'aquestes noves dependències que estan ubicades al carrer Hospital, molt a prop de l'edifici de l'Ajuntament

Oliva comptarà, ben aviat, amb un nou centre d’informació de la Dona, Diversitat i Violència de Gènere. Aquestes instal·lacions estan ubicades al carrer Hospital, prop de l’edifici de l’Ajuntament, i dins de poc temps, les seues obres estaran finalitzades.

Aquesta nova oficina disposa de tres despatxos individuals en els quals es realitzaran les atencions per part de les tècniques encarregades d’aquest servei, en concret seran 4 treballadores: una tècnica de la dona, una agent d’igualtat, una promotora d’igualtat i una policia local en 2a activitat.

Segons Ana Morell, vicealcaldessa d’Oliva, “volem que aquesta oficina siga un element de cohesió social de la nostra ciutadania”.

Anna Mena, regidora delegada d’aquesta àrea, ha confirmat que: “l’objectiu amb l’obertura d’aquest nou centre és obrir el camp a altres àmbits i poder ser nexe d’unió al tractar-se d’un centre multidisciplinari que fomentarà la integració de la dona en el món laboral, cursos de formació, atenció directa en casos de violència de gènere, subvencions i ajudes a la dona i també a la diversitat i el col·lectiu LGTBI”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *