foradia pressupostparticipatiualcoi

Maria José sobre les irregularitats d’Alcoi: “que les paguen els responsables”

• Portem des del 20 de desembre sense govern • Cada partit està plantejant les propostes que pensen són prioritats de govern • Eixim al carrer per parlar sobre els canvis que estan vivint-se en el món del treball

Portem des del 20 de desembre sense govern. Més de dos mesos amb un govern en funcions. I no hi ha indicis que mostren clarament que en les pròximes setmanes vaja a configurar-se un govern. Cada partit està plantejant les propostes que pensen són prioritats de govern. I la possibilitat de celebrar noves eleccions continua oberta.

Mentrestant, la vida continua, els problemes i necessitats de la gent són les mateixes. Aquesta quinzena eixim al carrer per conversar amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi sobre l’actualitat política; però també sobre els canvis que estan vivint-se en el món del treball, i sobre les expectatives de futur que presenten els jóvens i la nostra ciutat. Anem allà!

el_poble_es_savi_maria_jove

Els mitjans de comunicació estan pressionant perquè es conforme un govern de dretes”

Crec que el PSOE està jugant-se-la perquè té als barons per un costat, que volen que faça pacte amb el PP, i per altra banda als votants i als militants, que volen que pacte amb Podemos. Ara Sánchez ha de decantar-se per un costat o per un altre”.

Per altra banda, continua opinant María José, “els mitjans de comunicació estan pressionant perquè es conforme un govern de dretes, o bé amb Ciudadanos o bé amb el PP. Perquè els mitjans formen part dels interessos de les grans empreses, que no són els mateixos que els de la ciutadania. No volen que governe Podemos perquè Podemos vol un sistema fiscal progressiu, és a dir, obligarà a les empreses al fet que paguen els impostos que paguem tots. Jo li diria a la gent que s’informe per internet, que hi ha més informació, i no tant manipulada”.

Segons comenta María José, als grans mitjans i a les grans empreses “els interessa el contacte únic de Ciudadanos: un contracte parcial i temporal, que elimina el contracte fix. Et volen tirar quan vulguen. Per a ells és una ganga, perquè pagarien un sou de 600 € com a màxim i la resta del sou dels treballadors la pagaria l’Estat. Però si l’Estat es quedara sense recursos, no pagaria els sous, i per tant la gent eixiria perdent”.

Conversant ix el tema de les construccions irregulars d’Alcoi (el Jutjat, Serelles, la Rosaleda, el Calderon, el pàrquing de McDonald…): que les paguen els responsables. Tenien la majoria absoluta i van fer el que van voler, ara que es responsabilitzen”.

Font: Rodrigo Paños./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *