foradia subscriutegrat

El Pla Edificant millora el CEIP Miguel Hernández i té previst actuar a altres centres educatius

• El Pla Edificant de la Conselleria ha destinat un total de vora 12 milions d’euros d’inversió per a millorar nou dels centres educatius d’Alcoi • L’última actuació dins d’aquest Pla ha estat al pati de primària del CEIP Miguel Hernández

El Pla Edificant de la Conselleria ha destinat un total de vora 12 milions d’euros d’inversió per a millorar nou dels centres educatius d’Alcoi. Aquesta xifra se suma a la inversió de mig milió d’euros que l’Ajuntament ha fet amb recursos propis al llarg d’aquesta legislatura amb aquest mateix objectiu.

El Pla Edificant recolzarà també les actuacions que en els darrers anys s’han anat fent als centres educatius públics de la ciutat: ampliació d’aules, treballs en les pistes esportives, adequacions de WIFI i xarxa, millores en els patis, treballs en els desperfectes dels edificis…

L’última actuació dins d’aquest Pla ha estat al pati de primària del CEIP Miguel Hernández, dotant-lo de marquesines per donar ombra i protegir a l’alumnat de la pluja. El valor econòmic de l’actuació és de 38.000 euros.
Dins del Pla Edificant, l’Ajuntament d’Alcoi té prevista l’actuació a set centres educatius més, cinc dels quals tenen ja redactats els projectes.

Aquests són: CEIP El Romeral, amb una inversió de 300.000 euros; el CEIP Tomás Llácer, amb 250.000 euros; el CEIP Horta Major, amb 160.000 euros; el CEIP Sant Vicent, amb 359.000 euros; i Escola Oficial d’Idiomes (EOI), amb 400.000 euros.

També està prevista la redacció del projecte de reforma de l’IES Andreu Sempere, a la qual es destinaran vora 4 milions d’euros. La previsió és d’acabar la redacció al llarg dels primers mesos del 2019.
A més d’aquests projectes aprovats, l’Ajuntament està realitzant la memòria valorada de dos projectes més: un gimnàs nou i aules per a l’IES Pare Vitòria; i l’ampliació de l’IES Cotes Baixes.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *