foradia subscriutegrat

Els Moros i Cristians omplin les pàgines de El Gratis

• Esta quinzena a El Gratis la dediquem a informar sobre tot el que deus saber sobre les Festes d’aquest any • Entrevista als germans Piñero, a la familia del Sant Jordiet, a Hiroshi Fujii, evolució de la dona en la festa i molt més • Sempre amb la col·laboració dels millors comerços i serveis de l’entorn

el gratis“Nostra Festa ja / cridant-nos està…”. El Gratis ha escoltat la crida i s’ha posat mans a l’obra. Per això aquesta quinzena la dediquem a informar sobre tot el que deus saber sobre les Festes d’aquest any: notícies, cròniques, entrevistes, articles d’opinió, poesia…

Et comentem breument, per fer un poc de boca, part del que trobaràs a aquest exemplar de El Gratis: valoracions del Cartell i la seua repercussió, a més d’una entrevista als seus autors, els germans Piñero, que ens parlen, entre altres coses del procés de construcció del cartell, dels seus significats, de l’experiència en la presentació i de la seua repercussió.

L’actualitat de la Festa en quant la participació de les dones i la seua evolució; per això, a més d’algun article i alguna crònica hem realitzat entrevistes a peu de carrer (el poble és Fester) per conéixer de primera mà l’opinió dels alcoians i alcoianes.

Entrevistem a la família del Sant Jordiet 2016, que ens conta al detall, amb molta il·lusió i abundants curiositats, com està seient l’experiència. Entrevistem també a Hiroshi Fugii, l’actual director de l’himne: la seua història vital, com a músic i com a fester.

Trobaràs també el calendari complet de les activitats de cada dia; La preparació de les Festes; la visita al castell història i reflexió sobre el dia dels músics; la Fira Gastronòmica en la Glorieta; un homenatge a Gonzalo Barrachina, autor de l’himne…

A més, recapitulem les entrevistes fetes als dos Alferes (José Javier Gandia el Cristià i Fidel Mestre el Moro) i als dos Capitans (Francisco Baldó el Cristià i Pedro Luis López el Moro).

Sempre amb la col·laboració dels millors comerços i serveis de l’entorn. Perquè entre les nostres pàgines podeu trobar-ne la solució a qualsevol problema, necessitat o capritx (a més del servei gratuït de compravenda de qualsevol objecte o servei).

Per tan sols 1 € a la teua papereria: El Gratis.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *