lasarga ajualcoitel

1.800 corredors i 275 voluntaris participen demà al Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’

• Demà dissabte 27 d'octubre té lloc el sisé Trail Solidari ‘Ciutat d'Alcoi’, un esdeveniment que s’ha convertit en una cita de referència per als esportistes del nostre entorn i més enllà • El seu objectiu fonamental és la lluita contra el càncer: els diners que arrepleguem són donats a les associacions AECC i SOLC.


Demà dissabte 27 d’octubre té lloc el sisé Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’, un esdeveniment que s’ha convertit en una cita de referència per als esportistes del nostre entorn i més enllà. Al voltant de 1.800 corredors participaran en el recorregut dels 52 km pels nostres paratges.

Enguany, el Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’ ha aconseguit nous valors afegits. En primer lloc, ha rebut el distintiu de carrera Ecoresponsable de la Generalitat Valenciana. Es configura així com la primera cursa en acreditar-se al País Valencià amb aquestes característiques, la qual cosa la converteix en un referent de respecte a la natura, a qui es dedica la cursa d’enguany.

També ha aconseguit l’acreditació de ser una prova cardio-responsable. L’organització treballa amb el grup Sos Cardio Sport per, compost per personal sanitari qualificat, per donar cobertura a la competició a nivell d’assistència sanitària. Durant el desenvolupament de la competició hi haurà quatre equips que eixiran a diferents ritmes de carrera amb l’objectiu de poder donar cobertura a la major part del recorregut i atenent el més ràpid possible amb assistència mitjançant desfibril·lador i maletí de primers auxilis.

Cal recordar que són 275 els voluntaris que col·laboren amb l’organització per tal de garantir totes les seguretats, entre ells, membres de la Creu Roja, ACIF, 30 Charly Alpha, Policia Local, Guardia Civil, Protección Civil i Centro Excursionista d’Alcoi.

I no podem oblidar que el Trail té com a objectiu fonamental la lluita contra el càncer: els diners que arrepleguem de la cursa són donats a les associacions AECC i SOLC.

A les 7’30 hores del matí del dissabte, a la plaça de Dins, es durà a terme l’homenatge als malalts de càncer i es posarà en escena de la dedicatòria d’enguany, a la natura. I a les 8 del matí serà el tret d’eixida de la cursa, des de l’albereda País Valencià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *