foradia subscriutegrat

Complim 1 any, corre la veu!

Encantats de poder dir Gràcies! • El primer any • Agraïm a tots aquells que ens han recolzat amb el seu esforç desinteressat • Gens d’això seria possible sense el suport dels nostres usuaris i anunciants • Gràcies! I recorda: corre la veu!

lesmuntanyes faceboo 1 any

Després de 365 dies dedicats a descobrir persones i projectes creatius d’Alcoi i comarques, estem encantats de poder dir que Gràcies al vostre suport estem creixent dia a dia.

No sense esforç i aprenent a cada pas del camí recorregut, hem arribat a complir el primer any.

Naixem amb la humilitat del que arriba de nou i des d’aquest racó per a la reflexió en “veu alta”, agraïm a tots aquells que ens han recolzat amb el seu esforç desinteressat en la il·lusió de convertir-nos en un mitjà de cohesió local.

Gens d’això seria possible sense el suport dels nostres usuaris i anunciants. Gràcies a ells podem seguir sent un nou periòdic digital d’un Alcoi creatiu.

lesmuntanyes.com un mitjà modern i de progrés, segueix incorporant novetats i avanços tant en disseny com en navegació i continguts, que es resumeixen en un projecte orientat a l’usuari i una nova disposició de la informació per facilitar l’accés als continguts de forma àgil i fluida.

Així mateix, la nova pàgina web es serveix dels últims avanços tecnològics, posant-los al servei dels usuaris, i obrir ponts de comunicació entre els diferents col·lectius i les persones, que vulguen accedir a la informació amb eines imprescindibles en l’actualitat com el vídeo o la fotografia i les xarxes socials.

Gràcies! I recorda: corre la veu!

Font: Santiago Sempere./


Una resposta de Complim 1 any, corre la veu!

  1. Rafa B. ha dit:

    Molt bona faena, avant! Estaria bé canviar la disposició dels articles (fent-la més clara i digital) i tenir una editorial i opinadors diaris, que marquin opinió i tendència. No dubte que ho fareu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *