foradia subscriutegrat

La Ciencia i el PP

per Ricard Banyó

jerry lewis

Podeu creure que m’ han oferit realitzar una autòpsia? Com és posible? Ni sóc metge ni tinc cap noció de medicina. Agraisc l’oferta però tinc molta aprensió a la sang; de tota manera, sí que m’he oferit per a realitzar qualsevol  obra constructiva, o siga, fer d’arquitecte. Però, repetisc, com és possible que sense ser metge o arquitecte puga realitzar qualsevol d’ estes dos activitats? Molt senzill, d’ acord amb filosofia del Partit Popular valencià no cal ser especialista per a poder actuar en una o altra activitat. Exagere? De cap de les maneres, qualsevol indocumentat i analfabet, qualsevol persona que no siga historiadora i, o filòlog pot pontificar sobre la qüestió. O és que no ho veiem en la realitat?Ja poden dir practicament tots els filòlegs i totes les universitat del món que el valencià i el català són dos denominacions distintes d’un mateix idioma, els militants del Partit Popular valencià ho neguen; és com afirmar que la Terra és redona o que el sol gira al voltant de la Terra.

Ara, dubta un servidor que el Partit Popular de la província de Castelló opine el mateix que el de la ciutat de València, que és el grup dominant ideològic del Partit Popular autontòmic, part del de la província de València i del de a d’ Alacant. Pensa el mateix el Partit Popular de Catalunya?

El Partit Popular valencià és immune a la sensació de ridícul que donen davant la comunitat científica, mentre que el secessionisme  lingüístic els done vots no els apura. I si qualsevol pot opinar sobre llengua i història per la mateixa raó Ricard Bañó, que no té ni idea de medicina ni d’ arquitectura, pot donar la seua opinió sobre estes dos activitats. Qué faig el ridícul més espantós? Per suposat! però no per al Partit Popular valencià. És la mateixa filosofia que ells utilitzen.

No hi cap país del món amb tant gran nombre d’ historiadors i filòlegs per metre quadrat que al País Valencià. Si en qualsevol lloc el més “bobo” apanya rellotges al País Valencià qualsevol “bobo” també apanya rellotges però suissos. I al sí del País Valencià qualsevol apanya rellotges atòmics. I és que són molt sabuts!

La Ciencia i el PP

Font: Publicat El Gratis


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *