foradia subscriutegrat

Entitats culturals d’Alcoi organitzen la Primavera per la Pau

• El diumenge 8 de maig arrenca la Primavera per la Pau amb la projecció de ‘Mandarinas’ • Les activitats es realitzaran durant tot el mes de maig i en elles participen diferents entitats culturals d’Alcoi • Destaca la xerrada sobre Síria i l’acampada a Sella, així com una marxa per la desmilitarització de la serra d’Aitana

primavera_pau2016_mailLa Colla Ecologista La Carrasca, Cocupanca i El Panical organitzen un seguit d’activitats amb motiu de la Primavera per la Pau.

La celebració arrenca el 8 de maig amb la projecció a el Club Unesco a les 19h de ‘Mandarinas’, dirigida i produïda per Zaza Urushadze. Parla de la guerra entre Geòrgia i la república d’Abkhàzia.

L’Ateneu Cultural El Panical acull el 13 de maig a les 20h una xerrada i presentació del llibre ‘Estamos construyendo el mundo. Disculpen las molestias’ a càrrec del Grup Antimilitarista Tortuga.

De nou el Club Unesco projecta el 15 de maig a les 19h ‘Una botella en el mar de Gaza’ dirigida per Thierry Binisti on es planteja el rebuig a l’odi. I el 19 de maig a les 20h hi haurà una xerrada sobre ‘Síria, els drets humans abandonats a la intempèrie’ a càrrec de Pau Bares on es parla del conflicte armat a este país.

Entre les activitats més destacades es troba l’acampada a Sella el 21 de maig (que s’ha de confirmar a panical@gmail.com), dins de la qual hi haurà la xerrada sobre els valors naturals de l’Aitana pel biòleg Roger Carchano.

I per a finalitzar el 22 de maig a es 9h des del Safari d’Aitana o 8:15h des de la plaça d’Al Azraq partirà la XIII Marxa per la Desmilitarització de la serra d’Aitana.

Font: Mireia Pascual./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *