foradia elgrat

Salvem l’Aqüífer del Molinar en 48 segons

L'associació llança un espot que condensa el seu missatge en defensa de l'aigua d'Alcoi. Ara presenten aquest brevíssim curt de només 48 segons.

L’associació Salvem l’Aqüífer del Molinar continua amb les seues activitats i llança un espot de 48 segons on, segons expliquen els seus portaveus, “hem tractat de resumir i condensar la base dels nostres arguments en defensa de la principal font d’aigua potable d’Alcoi, amenaçada pel projecte de La Española de construir un polígon industrial a la partida de la Canal, que és on es troba l’aqüífer que alimenta el naixement i els pous del Molinar”.

Els membres de Salvem l’Aqüífer del Molinar insisteixen que no s’oposen al projecte de La Española en si, sinó que estan totalment en contra que s’ubique a la zona de la Canal: “no hi ha cap necessitat de sacrificar l’aigua, ja que hi ha molts llocs millors on es poden traslladar les empreses, tant al terme d’Alcoi com a la comarca. Si realment es vol dur avant un projecte industrial viable, s’ha de descartar la Canal i elegir un lloc que s’ajuste a la legalitat i que no pose en perill l’aigua. Els interessos particulars de caràcter especulatiu que generen les reclassificacions de terrenys no poden passar per davant dels de tot un poble, perquè amb l’aigua contaminada Alcoi no tindria futur.”
 
Després d’un intens hivern d’assemblees, d’estudi del projecte i de confecció i de recollida d’al·legacions a peu de carrer, les activitats estiuenques de Salvem l’Aqüífer del Molinar tenen un caràcter cultural i creatiu.

Recentment, i en el marc de la Setmana dels Barris, van organitzar una lectura dramatitzada de l’obra teatral “Un enemic del poble”, de Henrik Ibsen, en què el públic va poder gaudir de les magnífiques interpretacions de Neus Agulló, Juli Cantó, Andrés Denia, Rosanna Espinós, Joan Gadea, Carlos Jorge Ilario, Ximo Llorens, Juli Mira, Pepa Miralles i Pep Sellés.

Font: Associació "Salvem l'Aqüífer del Molinar"


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *