foradia subscriutegrat

Jo he votat SI a la confluència PODEMOS-EU

per Alfredo Albero Vilaplana

La confluència electoral entre PODEMOS i EU, és un esdeveniment polític que fa avançar, de manera important, les possibilitats d’eixe canvi de progrés social, del qual n’estem tan necessitats a l’Estat espanyol.

Alfredo Albero alcoi lesmuntanyesEl paisatge polític de paralitzant empat que vam tindre com a resultat a les passades el·leccions, ens ha fet veure, si cap amb major claredat, que el que cal fer, en unes circumstàncies com les actuals, és la construcció d’una confluència que agrupe a totes les forces que avui, es posicionen clarament a favor del canvi progressista. Una confluència que estiga a la altura del moment històric que, avui, estem vivint. Una confluència capaç de superar electoralment al PP, que és el principal obstacle.

En eixa ampla confluència, lògicament, IU havia de tindre un lloc. Tots els que som conscients d’eixa necessitat de superar els obstacles que dificulten l’avanç, no podem menys que valorar l’acord com un fet positiu que ens apropa al nostre objectiu.

Per aquestes raons, estic segur que la militància de PODEMOS i de IU, en un exercici de responsabilitat política, votaran majoritàriament SI a la confluència entre les dues forces.

Jo ja ho he fet.

P.D.: A la seu de PODEM-Alcoi, (C/ Pintor Cabrera, nº 21), els dies 10 i 11, de 19,30 a 21:30h estarem a disposició de qualsevol que necessite ajuda per a votar.

Font: Alfredo Albero Vilaplana. Secretari General de PODEM-Alcoi./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *