foradia subscriutegrat

5 membres de Podem de l’Alcoià aspiren a formar part de la direcció autonòmica de Podem

Naiara Davó, actual Portaveu del Grup Parlamentari d'Unides Podem, es presenta a ser la nova Coordinadora Autonòmica del partit • La formació morada celebra fins demà dimecres 17 de juny el seu tercer congrés autonòmic per renovar el Consell Ciutadà Valencià i elegir la persona que exercirà la Coordinació Autonòmica

Naiara Davó, Noe Olivares, Yago Ribera, José Luís Granado i Cristian Santiago són els militants de Podem d’Alcoi, Castalla, Onil i Ibi aspiren a formar part de la nova direcció autonòmica de Podem que s’està votant a hores d’ara i fins al proper dimecres 17 de juny.

En el cas de Naiara Davó, exregidora d’Alcoi i actual Portaveu del Grup Parlamentari d’Unides Podem, aspira a ser la nova Coordinadora Autonòmica del partit.

Naiara Davó ha explicat que ha decidit presentar-se com a candidata a la Coordinación Autonòmica «perquè és l’hora d’obrir una nova etapa de fortalesa, unitat i poder popular a Podem. Amb l’objectiu d’enfortir al govern del Botànic i portar-lo més lluny. I ser protagonista de la reconstrucció valenciana».

Mentre que Cristian Santiago i Yago Ribera, actuals regidors d’Alcoi i Onil respectivament, Noe Olivares, membre del cercle de Castalla i Jose Luís Granado, del cercle d’Ibi, es presenten per formar part de l’òrgan de decisió del partit morat al País Valencià, el Consell Ciutadà Valencià.

Quatre d’elles formen part de la candidatura Governar Unides – Naiara Davó, Noe Olivares, Yago Ribera i Cristian Santiago- que encapçala l’actual portaveu d’Unides Podem en els Corts Valencianes Naiara Davó. Jose Luís Granado concorre dins dels no agrupats o llista blanca, atès que en el procés no hi ha l’obligació de formar part d’un grup i les llistes són obertes i desbloquejades.

Tots els membres han manifestat la seva voluntat de participar en la direcció de Podem per millorar l’arrelament del partit en la comarca. «Som una organització jove a la qual encara li falta molta feina en la implantació territorial, com a militant de cercle és una cosa que em preocupa i en el que m’agradaria treballar des del Consell», ha assegurat Noe Olivares.

«A la nostra comarca tenim una gran quantitat de temes pendents de competència, tant autonòmica com estatal, i que han de tenir més protagonisme dins de l’agenda de Podem», ha declarat per la seva part Yago Ribera.

A més, Cristian Santiago explica per què és integrant de la candidatura de Governar Unides. «Forme part de l’equip de Naiara Davó perquè he tingut l’oportunitat de treballar durant aquest últims anys amb ella i em sembla la millor Coordinadora Autonòmica que podem tenir en Podem. És una persona forta i valenta i una política extraordinària, treballadora com ningú, i ferma en les seves decisions. A més, ve de fundar un cercle i de ser regidora del seu municipi, i la seva experiència en el municipalisme em sembla fonamental per a aquest nou Podem que volem construir amb major rellevància en els pobles i ciutats de la Comunitat », ha dit.

Les votacions estaran obertes fins el dimecres 17 de juny a les 16:00 hores i en elles poden participar totes les persones inscrites en Podem al País Valencià mitjançant la web https://participa.podemos.info/es

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *