foradia subscriutegrat

El president de les Corts Valencianes visita el Centre Cultural Caixa Ontinyent

• S'ha reunit amb el President de l'entitat i el seu Director General, i ha signat en el llibre d'honor • Enric Morera ha emplaçat al Consell d'Administració de l’entitat perquè visiten oficialment i formalment Les Corts Valencianes • Caixa Ontinyent ha estrenat hui la seua nova web

enric morera caixa ontinyent

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, va visitar divendres 6 de maig Caixa Ontinyent, on es va reunir amb el President de l’entitat, Antonio Carbonell, i el seu Director General, Vicente Penadés. La visita va suposar un intercanvi d’impressions i va sorgir en coincidir en el recent acte de presentació, en la Fira del llibre de València, de “Caixa Ontinyent: más que palabras, hechos”.

El vostre exemple ens indica que es pot fer molt bé l’actuació bancària al servei de l’economia real”

En la seua visita va conèixer les instal·lacions del Centre Cultural Caixa Ontinyent, i va signar al llibre d’honor, al que va ressalta que l’entitat ”és un exemple a seguir i a tenir en compte per mirar el futur amb més garantia i seguretat. El vostre exemple ens indica que es pot fer molt bé l’actuació bancària al servei de l’economia real, del territori i afavorint a la societat”.

enric morera caixa ntnyent1

Enric Morera firma en el Llibre d’Honor./

Al mateix temps, Enric Morera ha emplaçat al Consell d’Administració de l’entitat perquè visiten oficialment i formalment Les Corts Valencianes.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, va mostrar la seua satisfacció perquè aquesta visita i les paraules del President dels Corts Valencianes suposen “un reconeixement i un suport a la nostra caixa per part de les institucions públiques valencianes”.

CAIXA ONTINYENT, CAP A L’ERA DIGITAL

Una plataforma integrada per tres webs per facilitar l’accés als serveis, a la comunicació i a la informació.

Caixa Ontinyent ha estrenat hui la seua nova web, una mostra del que es considera l’inici de l’adaptació de l’entitat a la nova realitat digital i amb el qual naix una plataforma integrada per tres webs: una corporativa, en funcionament des de hui, una de clients, que veurà la llum en les properes setmanes, i la web de la seua obra social, en marxa des de fa un any.

El Cap de Secretària i Obra Social de l’entitat, Vicente Ortiz ha destacat la necessitat d’anar adaptant la web en la mesura que avança la tecnologia i ho exigeix la pròpia societat. La web corporativa, accessible ara des de www.caixaontinyent.es, compta amb diferents apartats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *