foradia subscriutegrat

Ontinyent rep més de 5.000 persones al programa ‘Cultura de Barri’

La proposta de l'Ajuntament d'Ontinyent de celebrar activitats culturals relacionades amb la música i cinema han tingut una gran rebuda entre els veïns i les veïnes a més han col·laborat diverses associacions i entitats locals.

Més de 5000 persones han participat en el mes de juliol a les activitats de “Cultura de Barri”. La proposta va vindre per part de l’Ajuntament d’Ontinyent, que pretenia portar la cultura als carrers dels barris amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals, i que, a més, ha tingut una bona acceptació entre els ciutadans.

El passat dijous va concloure l’edició amb un total de més de vint-i-tres activitats amb l’actuació de “3+1 Saxophone Quartet”. A més a més, la programació ha comptat amb el Festival de Jazz i amb l’Agrupació Musical d’Ontinyent.

D’altra banda també s’ha celebrat el cicle de documentals de l’Associació de Veïns de Poble Nou i del cinema de l’Associació de Veïns de Sant Josep.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha fet una valoració molt positiva: “La gent ha eixit al carrer i ha gaudit de la cultura. La música ha sigut la principal protagonista, però també s’ha donat cabuda a la dansa, a projeccions o tertúlies, que han comptat amb gran acceptació entre la ciutadania”, assegurava.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *